Bål og udsigt

Pak en ekstra trøje - for her bliver du længe oppe

Fra Glamping teltene har du udsigt over området med marker, dal og skove. På marken er der slået små gangstier til grejhytten, muldtoilet og til den store bålplads. Resten af marken har fået lov at stå hen med græsser, træer og naturlige planter. De naturlige blomster og urter er til stor gavn for insekter, agerhøns, fugle og mus. Her ses ofte musvåger, spurvehøge, viber, agerhøns, mange arter sommerfugle og en sjælden gang i mellem en fiskeørn.

Holmely byder på nogle ekstrem flotte solnedgange, som bliver nydt til fulde af gæster, ejer og besøgende. Udsigten strækker sig vidt over marker og dale, her er det muligt for øjet og sindet at strække sig.

Holmely er beliggende så langt fra by belysning at her bliver rigtig mørkt når solen går ned. Kun små lys fra de omkring liggende gårde og en lille landsby kan ses. Når der er fuldmåne og øjnene har vænnet sig til mørket, kan det næsten føles som dagslys og det er nemt at navigere rundt uden lommelygte.

Ved bålpladsen findes små borde, stubbe til at sidde på og grene der kan snittes til snobrød pinde. Der kan sættes solsejl på stolper der giver lidt læ for regn og vind.

Flere på tur.

På marken findes i alt fire glamping telte til 2 - 4 personer, dertil trætop shelteret til 2 personer - det gør Holmely oplagt til en familie- eller vennetur, eller for en større gruppe at tage på oplevelse sammen. 

I hovedhuset er der 3 tema værelser hvor der kan sove 2 personer i hver. Annekset kan der sove 2 personer.

Kontakt Heidi på 41 94 67 09 eller mail heidi@hosholmely.dk ved større grupper.

Book her
Holmelys Birdie

Stor nok til flere

Endnu et stort telt har fundet vej til Holmely, denne gang et emperor telt. Teltet er rektangulært med 2 stolper i midten hvilket giver massere af stå højde og plads til en ekstra seng. Det betyder dermed at i teltet kan der sove 3 personer (4 med en madras på gulvet). Der er redt op og der ligger håndklæder til 2 personer ved ankomst. 
Ved ankomst ligger der en lille gave klar til jer. Og som noget nyt har vi udstyret glamping teltene med 2 sittingsuits, der kan benyttes til at tage ud over eget overtøj så man kan være ude lidt længere - se billeder af sittingsuits længere nede på siden. Der ligger også varmedunke, der kan fyldes med kogende vand og ligges ned til tæerne ved sengetid, det giver lige varmen hvis det er en kølig nat I går i møde.

Kun: 1090,- for 2 personer. (scroll ned for booking)

For ekstra opredning 200 kr. person.

Holmelys Berta

Stort og rummeligt

Sov komfortabelt i naturen på dejlige madrasser med frisk sengetøj. Tykke Berta er hyggelig indrettet og man bor nemt 2 personer i teltet. Foruden stor seng er der 2 behagelige kurvestole, et bord og hyggelige detaljer.

Ved ankomst ligger der en lille gave klar til jer. Og som noget nyt har vi udstyret glamping teltene med 2 sittingsuits, der kan benyttes til at tage ud over eget overtøj så man kan være lidt længere ude - se billeder af sittingsuits længere nede på siden. Der ligger også varmedunke, der kan fyldes med kogende vand og ligges ned til tæerne ved sengetid, det giver lige varmen hvis det er en kølig nat I går i møde.

Pris: 990,- for 2 personer (scroll ned for booking)

 

Holmelys Birk

Nye Birk

Birk har også fået en opgradering og er nu ligeså stor som Berta så altså 5 meter i diameter, det giver meget mere højde i teltet og plads til siddepladser. Birk er det telt der ligger længst nede på marken og dermed længst væk fra toilet og grejhytte. Der er redt op i det hyggelige telt til jer ved ankomst.

Ved ankomst ligger der en lille gave klar til jer. Og som noget nyt har vi udstyret glamping teltene med 2 sittingsuits, der kan benyttes til at tage ud over eget overtøj så man kan være lidt længere ude - se billeder af sittingsuits længere nede på siden. Der ligger også varmedunke, der kan fyldes med kogende vand og ligges ned til tæerne ved sengetid, det giver lige varmen hvis det er en kølig nat I går i møde.

Kun: 990,- for 2 personer. (scroll ned for booking)

Holmelys Bregne

Hygge og ro

Sov komfortabelt i naturen på dejlige madrasser med frisk sengetøj. Den nyeste i klassen er hyggelig indrettet og man bor nemt to personer i teltet. Dette telt ligger nærmest toilet og grejhytte. Foruden stor seng er der 2 behagelige kurvestole, et bord og hyggelige detaljer.

Ved ankomst er der en lille gave klar til jer. Og som noget nyt har vi udstyret glamping teltene med 2 sittingsuits, der kan benyttes til at tage ud over eget overtøj så man kan være ude lidt længere - se billeder af sittingsuits længere nede på siden. Der ligger også varmedunke, der kan fyldes med kogende vand og ligges ned til tæerne ved sengetid, det giver lige varmen hvis det er en kølig nat I går i møde.

Pris: 990,- for 2 personer (scroll ned for booking)

 

Searching Availability...

BOOK ET OPHOLD I et Glamping telt

****Book min. 2 nætter og få morgenmadsbuffet med gratis alle dage****

Sikker betaling gennem Stripe.

Følgende regler gælder

Ved aflysning:
10 dage før = fuld refusion
5 dage før = halv refusion
Herefter ingen refusion.

Indtjekning efter kl. 14.00 - Tjek ud kl. 11.00 

Al ophold i Glamping teltene og ejendommen er på ejet ansvar. 

 

Det er nemt og bekvemt

Glamping teltene bliver sat op ultimo april og taget ned igen ultimo september. Sengene er redte og der ligger håndklæder klar til jer, i skal bare møde op med jeres bagage og nyde nogle gode dage i naturen. Selv i dårligt vejr er der hyggeligt og komfortabelt i Glamping teltene. 

Der er mulighed for at tilkøbe lækkert mad og spændende events. Find vores events her 

Ønsker i en sammensat oplevelse over flere dage kontakt da gerne Heidi på telefon 51 94 67 09 eller mail heidi@hosholmely.dk

Praktisk information
Her de få husregler for Glamping teltene og bålpladsen:
- Undgå madspild i teltene.
- Ingen udendørs sko i teltene.
- Luk teltene forsvarligt ved tjek ud.
- Tag kun de gryder og pander du skal bruge, og vask dem af efter brug til de næste gæster.
- Brug vores affaldssortering ansvarligt.
- Al ophold hos Holmely er på eget ansvar.
Jeg håber I nyder opholdet her og viser respekt overfor andre gæster og naturen omkring dig.

 

Udstyr

Grejhytten

I grejhytten ved huset findes der brænde, potter, pander og kedel til bålmad. Der er strøm til opladning af mobiltelefon.

  • Lille vask, vand, elkedel og affaldsbeholder med affaldssortering.
  • I fryseren er der bålmad - lavet af vores gourmet kok Xenia - til opvarmning og ofte is.
  • Spørg efter kolde lokale øl, cider, økologiske limonader og vin.
Faciliteter

Spaområdet

Her er vildmarksbad og koldvandskar. Meget snart varmvands bruser. Skriv hvis I ønsker at booke området for en aften. Først til mølle.

Toilet og bad

Fint lille muldtoilet. Her er toiletpapir, vand og sæbe. Ved spa området findes udendørs bruser. 

Forlæng jeres ophold med vores spændende events

june

sat01jun13:00sat16:30Gin walk - Ikke flere pladserGin Walk - guidet vandretur, gin smagning, vildmarksbad, bålmad og røverhistorier - what’s not to like?13:00 - 16:30(GMT+00:00) Holmely, Birkeholmvej 9, 8740 Brædstrup

thu20jun(jun 20)14:00sat22(jun 22)10:00Gourmet elcykel miniferieOPHOLD OG RUNDREJSE MED LOKALE SPECIALITETER14:00 - 10:00 (22)(GMT+00:00) Holmely, Birkeholmvej 9, 8740 Brædstrup

fri21jun17:00fri21:00Bajer og BålmadEn aften i øllets tegn - med ølsmagning og menu sat på øl17:00 - 21:00(GMT+00:00) Holmely, Birkeholmvej 9, 8740 Brædstrup

august

sat10aug13:00sat16:30Gin walkGin Walk - guidet vandretur, gin smagning, vildmarksbad, bålmad og røverhistorier - what’s not to like?13:00 - 16:30(GMT+00:00) Holmely, Birkeholmvej 9, 8740 Brædstrup

sat10aug13:00sat16:30Gin walkGin Walk - guidet vandretur, gin smagning, bålmad og røverhistorier - what’s not to like?13:00 - 16:30(GMT+00:00) Holmely, Birkeholmvej 9, 8740 Brædstrup

thu15aug(aug 15)14:00sat17(aug 17)10:00Gourmet elcykel miniferieOPHOLD OG RUNDREJSE MED LOKALE SPECIALITETER14:00 - 10:00 (17)(GMT+00:00) Holmely, Birkeholmvej 9, 8740 Brædstrup

fri23aug17:00fri21:00Bajer og BålmadEn aften i øllets tegn - med ølsmagning og menu sat på øl17:00 - 21:00(GMT+00:00) Holmely, Birkeholmvej 9, 8740 Brædstrup

september

fri20sep17:00fri21:00Bajer og BålmadEn aften i øllets tegn - med ølsmagning og menu sat på øl17:00 - 21:00(GMT+00:00) Holmely, Birkeholmvej 9, 8740 Brædstrup

sat21sep17:00sat22:00Vin & vildtNyd en aften med vinsmagning og vildt bålmad Sammen med Claus fra Propperiet og vores lokale kok Xenia 17:00 - 22:00(GMT+00:00) Holmely, Birkeholmvej 9, 8740 Brædstrup

Rigtig dejligt ophold i skøn natur. Super gæstfri værtinde og gode muligheder for at lave mad. Kan klart anbefales! 😌

Ann
Great place to stay at if you want to get away from the crowds
Daan

Super hyggelige omgivelser, med lækker udsigt til solnedgangen, og mega lækre telte og sovepladser! Der er plads til at være sig selv, eller i Heidi’s selskab. Forvent en hyggelig dag/aften/nat her! Både med eller uden bål!

Henriette
Smuk natur og historiske steder

Guided elcykeltur i smukke midtjylland

På elcyklen kommer vi nemt omkring i det smukke midtjyske landskab. I roligt tempo hvor alle kan være med tager vi ud til nogle af de smukke naturoplevelser og historiske steder i en overkommenlig afstand fra Holmely. Din guide Heidi er født og opvokset i området så hun kender næsten hvert et træ og sten på vejen. 

Find en tur der passer til dig her