fbpx

sun12may11:30sun17:30Guidet cykeltur til Vrads områdetOplev smuk natur, skovsøer og en gammel togstation11:30 - 17:30(GMT+00:00) Holmely, Birkeholmvej 9, 8740 Brædstrup

Event Details

Vi cykler fra Holmely af små veje gennem det smukke sommer landskab der snor sig igennem skove og marker til Vrads.
I Vrads er den lille købmand åben og vi kan købe en is eller noget at drikke og få en snak med de lokale eller andre turister der har fundet denne lille landsby perle. Vrads er en lille og meget social by, den lille købmand bliver holdt oppe af en fælles indsats fra byens borgere.

Den ensomme station

Efter et lille hvil cykler vi ned til Vrads st. her spiser vi en dejlig frokost på den gamle station der emmer af historie. Stationen er blevet kaldt den mest øde beliggende station i Danmark. I dag kører veterantoget mellem de to stationer i sommer halvåret.

Det er muligt at tage med veteranbanen til Bryrup, her kan man nyde den bumlende tur gennem skoven med udsigt til skovsøer på række.
Fra Vrads station cykler vi videre af grusvejen ud til Snabe Igelsø hvor der er mulighed for at bade.
Turen mod Bryrup går gennem helt unikt landskab med flotte søer, såsom kulsø, kvindsø og dybe skove. Fra Bryrup kan vi vælge at tage naturstien eller køre med grusvejene mellem endnu nogle smukke søer og skove hjem til Holmely.

På turen kan vi lave afstikkere til Silderup væld, Velling Galv og Velling Kalv.

Searching Availability…

Time

(Sunday) 11:30 - 17:30(GMT+00:00)

Location

Holmely

Birkeholmvej 9, 8740 Brædstrup