Holmelys
firma events
Det er nemt at sammensætte jeres næste firmaevent med Holmelys aktivitetsmoduler, og står gerne til rådighed for at sammensætte den helt rigtige oplevelse for jer.
Ring 51 94 67 09 eller skriv Heidi@hosholmely.dk
Til møde, workshop og andet. Mødelokale til 20 personer, entre, badeværelse, stort køkken, udestue og gårdhave. Frokost: Luksus tapas eller sandwich.
Vælg blandt udfordrende, hyggelige og inspirerende team aktiviteter. Såsom sanketur og lav selv bålmad, aktiv teambuilding eller måske trætopklatring.
Udendørs faciliteter med stor trælade, bålplads og spa område med mulighed for at leje vildmarksbad, koldvandskar. Smagninger på lokale øl, whiskey, gin, rom.
Overnatning tilbydes i B&B værelser, anneks, trætop shelter, glamping telte. Overnatning kapacitet = 20 personer. Mulighed for at medbringe autocamper, rooftelt, telt mm.
Naturen er en stor del af Holmely så brug den til at finde inspiration til en brainstorm, produktudvikling, designsprint eller andet.
Med vores mange dygtige samarbejdspartnere kan vi sammensætte en helt speciel oplevelse for jer. Hvad med at få rørt lattermusklerne med Philip T. Lav selv vildt bålmad med mesterkokken Xenia Kjær fra Timm Vladimirs køkken, tag på sanketur med Svend Hamann, Write & Walk med Birgit Juul. Slut dagen af med smagprøver af de fineste whiskys præsenteret af Theis alt i mens i nyder varmen og hyggen omkring bålet.
Tag en tur ud i naturen og find ingredienser til jeres aftensmad.
Strandhøst beskæftiger sig med vilde fødevarer, simpelt friluftsliv, mad over bål og det at finde ro og afstresning i naturen.
I bliver guidet til at finde vild mad og tilberede et måltid over bål – en hyggelig og opbyggende teamdag eller en sjov aktivitet for alle i firmaet.
Strandhøst drives af Svend Hamann der har mere end 30 års erfaring med outdoor/friluftsliv, og har en brændende passion for at tilberede samle, fange, fiske og jage mad fra naturen.
“Jeg har i mit arbejde med teambuilding gennem årene fundet ud af, hvor jeg virkelig er stærk og kan gøre en markant forskel. For mig er det der, hvor jeg har mulighed for at lytte, spørge ind, provokere, uddybe og i det hele taget skubbe til deltagerne, så de bliver tvunget til at tænke sig om og måske revurdere fastlagte vaner og forestillinger.
Mine kompetencer har jeg valgt at målrette mod deltagerantal på 10-30 personer. Her kan jeg være til stede og udfordre både den enkelte person og hele gruppen samlet.
Hvert kursus har sit helt unikke indhold, da det er tilrettelagt efter præcis jeres ønsker og behov. Jeg arbejder naturligvis ud fra et stærkt skelet, men de enkelte dele bliver sammensat ud fra en samtale med jer.”
Gourmet bålmad tilberedt og præsenteret af Xenia Kjær fra Timm Vladimirs køkken. Nyd mange spændende retter fra bålet. Råvarerne er hovedsagligt lokale og årstidsbestemte. Menuen er sammensat så der smages på mange forskellige småretter der udfordre smagsløgene.
En god vandretur i smuk natur hvor vi har fokus på sankning og/eller gin smagning. Snakken går lystigt når vi går. Turen kan f.eks. benyttes til at sammenkoble et nyt team, få nye kollegaer vel integreret i teamet eller bare til hygge og samvær.
Vi tager det vi sanker med hjem til bålmaden.