Firmaevent med kagebord

Holmely for virksomheder

Vi har sammensat to pakkeløsninger til jer, men mulighederne er mange. Naturen er en stor del af Holmely så brug den til at finde inspiration til en brainstorm, produktudvikling, designsprint eller andet.

Med vores mange dygtige samarbejdspartnere kan vi sammensætte en helt speciel oplevelse for jer. Hvad med at få rørt lattermusklerne med Philip T. Lav selv vildt bålmad med mesterkokken Xenia Kjær fra Timm Vladimirs køkken, tag på sanketur med Svend Hamann, Write & Walk med Birgit Juul. Slut dagen af med smagprøver af de fineste whiskys præsenteret af Theis alt i mens i nyder varmen og hyggen omkring bålet.

Team aktiviteter

Sanketur og bålmad

Tag en tur ud i naturen og find ingredienser til jeres aftensmad.

Strandhøst beskæftiger sig med vilde fødevarer, simpelt friluftsliv, mad over bål og det at finde ro og afstresning i naturen.

I bliver guidet til at finde vild mad og tilberede et måltid over bål – en hyggelig og opbyggende teamdag eller en sjov aktivitet for alle i firmaet.

Strandhøst drives af Svend Hamann der har mere end 30 års erfaring med outdoor/friluftsliv, og har en brændende passion for at tilberede samle, fange, fiske og jage mad fra naturen.

Philip T

“Jeg har i mit arbejde med teambuilding gennem årene fundet ud af, hvor jeg virkelig er stærk og kan gøre en markant forskel. For mig er det der, hvor jeg har mulighed for at lytte, spørge ind, provokere, uddybe og i det hele taget skubbe til deltagerne, så de bliver tvunget til at tænke sig om og måske revurdere fastlagte vaner og forestillinger.

Mine kompetencer har jeg valgt at målrette mod deltagerantal på 10-30 personer. Her kan jeg være til stede og udfordre både den enkelte person og hele gruppen samlet.

Hvert kursus har sit helt unikke indhold, da det er tilrettelagt efter præcis jeres ønsker og behov. Jeg arbejder naturligvis ud fra et stærkt skelet, men de enkelte dele bliver sammensat ud fra en samtale med jer.”

Gourmet bålmad

3 retters menu sat på bål

Gourmet bålmad tilberedt og præsenteret af Xenia Kjær fra Timm Vladimirs køkken.

Find inspiration i disse to eksempler

olsens Bryghus

Fuld dag event 

  1. Start dagen med møde eller workshop i vores inspirerende lokaler.
  2. Frokosten nydes inde i huset eller ude i den store lade frokosten er udarbejdet og tilberedt af Xenia Kjær. Anretningen er baseret på lokale råvarer, når sæsonen tillader det. 
  3. Efter frokost tag på sanketur i det smukke bakkeland og sank selv ingredienser til jeres bålmad eller få gang i lattermusklerne med Philip T.
  4. Efter aftensmaden er det tid til hygge og afslapning. Vi tænder bålet og i har mulighed for at benytte vildmarksbadet. Top det hele af med whisky eller rom smagsprøver fra Water of Life eller ølsmagning fra Olsens Bryghus.

Enkelt dag event

  1. Start dagen med møde eller workshop i vores inspirerende lokaler.
  2. Frokosten nydes inde i huset eller ude i den store lade frokosten er udarbejdet og tilberedt af Xenia Kjær. Anretningen er baseret på lokale råvarer, når sæsonen tillader det. 
  3. Tema vandretur kan være Write & Walk med Birgit Juul fra Writerswalk eller naturguide og fortællinger med jeres vært Heidi Holm.
  4. Tapas rundt om bålet
Bålhygge

 

For ledige datoer og priser kontakt

Heidi

Telefon 51 94 67 09

Email heidi@hosholmely.dk