Tid til ro

SELVFORKÆLELSES-
RETREAT FOR KVINDER

Glamping Bregne

KOM HELT NED I GEAR PÅ DETTE SKØNNE RETREAT

Her er muligheden for at stemple ud af hverdagen for at finde ro og fordybelse i naturen. Lade dig forkæle med en oplevelse ud over det sædvanlige i det smukke midtjyske landskab, hvor alt er lagt tilrette for dig.

Du skal kun koncentrere dig om at nyde og give tid til fordybelse. Du kommer i gang med at skrive og får tid til at dykke mere ned i det undervejs.

MERE OM RETREATET:

Tid: Torsdag den 13 juni 2024 kl. 10.00 – lørdag den 15 juni 2024 kl. 13.00

Sted: Holmely, Birkeholmvej 9, 8740 Brædstrup

Målgruppe: Dig, der trænger til en pause fra hverdagen, hvor du bliver forkælet, men samtidig er aktiv med både krop og sjæl.

Deltagerantal: Max 10 deltagere (gennemføres ved min. fire deltagere)

 

Retreatet inkluderer:

  • Overnatning i et af Holmelys tilbud (glampingtelt, anneks eller værelse – du vælger selv efter først-til-mølle-princippet)
  • Fuld forplejning af primært økologiske og lokale råvarer:
    3 x frokost (sandwich og vand), 2 x kaffe og kage, 2 x aftensmad (hhv. tapas og bålmad), 2 x morgenmad
  • Writer’s Walk (skrivematerialer og facilitering)
  • Vildmarksbad & koldsvandskar

Målgruppe: Dig, der trænger til en pause fra hverdagen, hvor du kommer i gang med at skrive, mens du bliver forkælet og er aktiv med både krop og sjæl.

Deltagerantal: Max 10 deltagere (gennemføres ved min. fire deltagere)

Guide/facilitator på Writers Walk: Cand. mag. Birgit Juel Martinsen, Writers Walk

Vært: Heidi Holm, Holmely

PRIS

3.495 kr. inkl. moms (tillæg på 600 kr. for enkeltværelse)

Tilmelding: 

Searching Availability...

Seneste tilmelding fredag den 31. maj 2024.

Torsdag

PROGRAM FOR RETREATET

 

Ankomst til Holmely kl. 10.

Efter velkomst og introduktion går vi mod Bryrup Langsø, hvor vi skriver og vandrer på en unik Writer’s Walk. Undervejs spiser vi den mad, vi har fået med fra Holmely.

Sidst på eftermiddagen er vi tilbage på Holmely, hvor der er indtjekning i de forskellige overnatningsmuligheder. Der er tid til et hvil efter dagens vandring og skrivning.

Om aftenen får vi et lækkert aftensmåltid bestående af tapas fra lokale leverandører af økologiske produkter. Vi tilbringer tid sammen omkring bålet. Sandsynligvis med en røverhistorie eller to.

Du overnatter i glampingtelt, treetopshelter eller værelse indenfor efter eget valg (og først til mølle).

Fredag

Vildmarksbad

 

 

Fredag er der mulighed for at deltage i en afstressende yogaundervisning under åben himmel, herefter spiser vi morgenmad bestående af brød, skyr, æg, ost, hjemmelavet granola, hjemmelavet mælkebøtte sirup, kaffe og te. 

Om eftermiddagen er der forskellige muligheder at vælge imellem. Du kan tage med Heidi på el-cykel ud i området og få et historisk vingesus gennem bakkelandet omkring Gudenåen, Sukkertoppen og Klostermølle.

Du kan også vælge at gå en tur omkring Holmely og få flere skriveøvelser eller få sparring af Birgit omkring et konkret skriveprojekt, hvis du har et. 

Dagens frokost er sandwich, som kan nydes hjemme eller på tur.

Inden aftensmaden er der tid til afslapning. Du kan skrive videre på noget af det, du er begyndt på eller slappe af i området. Måltidet er lækker mad tilberedt over bål.

Om aftenen hygger vi med spaaften og ginsmagning omkring bålet. Du kan også hoppe i vildmarksbadet under åben himmel.

Lørdag

Bål i solnedgang

 

 

Fredag formiddag efter morgenmaden laver vi en kort opsamlende Writer’s Walk i området med et par øvelser før afsked og udtjekning senest kl. 13.

Frokosten består af en sandwich, som kan nydes på Holmely eller tages med til turen hjem.

Solnedgangen

Jeg kom hjem fra retreatet med en følelse af, at jeg skal komme i gang med at skrive min bog. Jeg skal tro på, at jeg kan. Det var en fantastisk oplevelse med mange magiske oplevelser i samme “pakke”.
At vandre i den skønne natur gjorde virkelig noget ved måden, jeg fik skrevet på. Samværet med de andre gjorde det kun bedre.
Holmely var også en meget unik oplevelse. Der blev vitterlig fortalt “røverhistorier” (oversat – kvindehistorier) ved bålet. Det er meget specielt det, I hver især har at byde på – det er unikt.

.”

– Kirsten Spøer
Kommende forfatter