Tid til ro

SELVFORKÆLELSES-
RETREAT FOR KVINDER

Vi arbejder på programmet til 2024
Her er muligheden for at stemple ud af hverdagen for at finde ro og fordybelse i naturen. Lad dig forkæle med en oplevelse ud over det sædvanlige i det smukke midtjyske landskab, hvor alt er lagt tilrette for dig.

Du skal kun koncentrere dig om at nyde og give tid til fordybelse.

MERE OM RETREATET:

Tid: Torsdag den 13 juni 2024 kl. 10.00 – lørdag den 15 juni 2024 kl. 13.00

Sted: Holmely, Birkeholmvej 9, 8740 Brædstrup

Målgruppe: Dig, der trænger til en pause fra hverdagen, hvor du bliver forkælet, men samtidig er aktiv med både krop og sjæl.

Deltagerantal: Max 10 deltagere (gennemføres ved min. fire deltagere)

 

Retreatet inkluderer:

  • Overnatning i et af Holmelys tilbud (glampingtelt, anneks eller værelse – du vælger selv efter først-til-mølle-princippet)
  • Fuld forplejning af primært økologiske og lokale råvarer:
    3 x frokost (sandwich og vand), 2 x kaffe og kage, 2 x aftensmad (hhv. tapas og bålmad), 2 x morgenmad
  • Writer’s Walk (skrivematerialer og facilitering)
  • Vildmarksbad

Guide/facilitator på Writers Walk: Cand. mag. Birgit Juel Martinsen, Writers Walk

Vært og guide på cykeltur: Heidi Holm, Holmely

PRIS

Kun 3.495 kr. inkl. moms (tillæg på 600 kr. for enkeltværelse)

Tilmelding: 

Searching Availability...

Seneste tilmelding torsdag den 20. juli 2023.

Torsdag

PROGRAM FOR RETREATET

Ankomst til Holmely kl. 10.00

Efter velkomst og introduktion går vi mod Bryrup Langsø, hvor vi skriver og vandrer på en unik Writer’s Walk. Undervejs spiser vi den mad, vi har fået med fra Holmely.

Sidst på eftermiddagen er vi tilbage på Holmely, hvor der er indtjekning i de forskellige overnatningsmuligheder. Der er tid til et hvil efter dagens vandring og skrivning.

Om aftenen får vi et lækkert aftensmåltid bestående af tapas fra lokale leverandører af gode danske produkter. Vi tilbringer tid sammen omkring bålet. Sandsynligvis med en røverhistorie eller to.

Fredag

Fredag morgen serveres en lækker morgenmads buffet. Herefter er der mulighed for at deltage i en afstressende yogaundervisning under åben himmel.

Så går turen ud i området. Du kan vælge at tage med på en guidet cykeltur på el-cykel eller tage bilen. Vi mødes til et historisk vingesus . Frokosten er sandwich, som kan medbringes og spises undervejs.

Inden aftensmaden er der tid til afslapning. Du kan skrive videre på noget af det, du er begyndt på eller slappe af i området. Måltidet er lækker mad tilberedt over bål.
Om aftenen hygger vi med spaaften og ginsmagning omkring bålet. Du kan hoppe i koldtvandskar og vildmarksbad under åben himmel.

Lørdag

Lørdag formiddag efter morgenmaden og en rolig stund, samles vi til en opfølgende gåtur i området. Writers walk afslutter opholdet med nogle afsluttende øvelser.
Frokosten består af en lækker sandwich, som kan nydes på Holmely eller tages med til turen hjem.
Udtjekning kl. 13.00 - vi siger farvel for denne gang 

Jeg kom hjem fra retreatet med en følelse af, at jeg skal komme i gang med at skrive min bog. Jeg skal tro på, at jeg kan. Det var en fantastisk oplevelse med mange magiske oplevelser i samme “pakke”.
At vandre i den skønne natur gjorde virkelig noget ved måden, jeg fik skrevet på. Samværet med de andre gjorde det kun bedre.
Holmely var også en meget unik oplevelse. Der blev vitterlig fortalt “røverhistorier” (oversat – kvindehistorier) ved bålet. Det er meget specielt det, I hver især har at byde på – det er unikt.

.”

– Kirsten Spøer
Kommende forfatter