Stille og rolig Bed and Breakfast 

Holmelys store stuehus er blevet delt i to hvoraf den ene vendt mod syd og vest er blevet til Bed and Breakfast som hovedsagligt bruges til gæsterne på elcykel miniferie men kan være åben ind imellem disse. 

I gangen er der blevet lukket af til den store sydvendte stue og sat en dør i indtil privat delen. Fra gangen er der adgang til stue, køkken og nyrenoveret badeværelse. Badeværelset får alle til gå "wow", de store tyrkis blå fliser og det smukke træbord til håndvasken supplementer hinanden flot. Hertil de rå vægge og minimalistiske indretning. 

Den aflange stue med det store vitrineskab i den ene ende og den gamle rå murstensvæg i den anden, sætter rammen om mange nye bekendtskaber og dybe samtaler. Møblerne er et mix fra genbrug og gør rummet hyggeligt og inspirerende. Gulvet har har smukke mønstre og det grå/brunlige beton look akkompagnere smukt træet fra møblerne og de mange grønne planter.

Køkkenet er stort og funktionelt. Her er alt hvad der skal bruges til bespisning af op til 25 mennesker. 

Der er desuden adgang til hyggelig og stille udestue. Akustikken er så god i dette rum og man kan lukke af for alt lyd, hvilket virkelig kan få pulsen helt ned.

Fra udestuen er der udgang til en lille gårdhave med overdækning og havedam med guldfisk. Her er læ fra vestenvinden så man kan sidde herude selv i regn og blæst. 

På 1. salen ligger de 3 værelser. Hver værelse har eget tema.
Art deco er et lyst værelse med vindue mod syd- vest. Guld og messing er hoved elementerne i værelset der sammen med geometriske mønstre skal give en fornemmelse af en falleret storslået tid. 
Forest værelset skal give dig en fornemmelse af at ligge trygt i en blød skovbund. Her er træerne flyttet ind i det fine lille værelse med vindue vendt mod syd-vest.
Boheme værelset er indrettet ud fra fransk boheme. Her er det lyse og douchede farver der ligger en dæmper på værelset og giver en dejlig ro til gæsten. Den enkelte stil giver rummet ro og harmoni. Værelset er stort så her er plads til et sæt kurvemøbler. Vinduet vender mod Nord-vest og om sommeren falder aftensolen smukt ind i rummet.

Bed & Breakfast værelser for hver en smag

Art Deco

Gatsby inspireret værelse. Her er seng på 140 x 200 cm. bøjle til tøj lille hylde, spejl og flot udsigt over marken. Sengene er redte og der ligger håndklæder klar til jer.

Forest

Naturen har indtaget dette lille værelse med skovtapet, græstæppe grene til lamper og til at hænge tøj på og en flot udsigt over markerne. To enkelt senge sat sammen til en stor. Sengene er redte og der ligger håndklæder klar til jer.

Boheme

Det største værelse på Holmely. Artistisk, romantisk værelse. Find ro og fred i dette store værelse med vindue vendt mod vest. Her er en stor dobbeltseng, kurvestole og bord, plads til at hænge tøj. Sengene er redte og der ligger håndklæder klar til jer.

Searching Availability...

Alle rum skal være en ny oplevelse

Holmelys Bed & Breakfast er renoveret og indrettet efter ideen om at alle rum skal give den besøgende en ny oplevelse. Der er derfor gjort meget ud af hver enkelt rum, hvor der hovedsagligt er indrettet med genbrugs møbler. Naturen er repræsenteret indenfor med et væld af blomster og rolige naturtro farver. 

Gå på opdagelse, find inspiration og nyd en overnatning tæt på naturen og hvor hygge og ro er essensen i dit ophold.

Udestuen og den hængende have

Fra køkkenet er der adgang til en lille hyggelig udestue med hyggehjørne og et spisebord med plads til 4 personer. En gammel svensk gyngestol giver lidt af en overraskelse når du sætter dig i den.

Fra udestuen er der udgang til en lille gårdhave med dam og hyggekrog.

Mange lækkerier - gratis kaffe og te

I stuen findes et lille barbord med mulighed for at smage på forskellige rom og whisky. Priser står på flaskerne. 
Der er også øl og vin til salg, kig efter kolde i køleskabet eller spørg hvis I mangler noget. 
Kaffe og te er gratis.

BOOK et ophold i et temaværelse

Booking:

Ovenover med sikker betaling gennem Stripe.

Værelserne kan være prebooket til elcykel turene, så skriv hvis du har en forespørgsel på et værelse - heidi@hosholmely.dk

Pris pr. overnatning for 2 personer inklusiv opredning og håndklæder fra 445,- 

Følgende regler gælder

Ved aflysning:
10 dage før = fuld refusion
5 dage før = halv refusion
Herefter ingen refusion.

Indtjekning efter kl. 14.00 - Tjek ud kl. 11.00 

Al ophold i på Holmely er på ejet ansvar. 

 

Forlæng opholdet - tag med på tur

Gin Walk

Gin Walk - guidet vandretur, gin smagning, vildmarksbad, bålmad og røverhistorier - what’s not to

Bajer og Bålmad

Ølsmagning og gourmet bålmad med øl som tema Sammen med det lokale bryghus - Olsens

Vin smagning og vildt bålmad

Nyd en aften med vinsmagning og vildt bålmad Sammen med Claus fra Propperiet og vores

Smuk natur og historiske steder

Guided elcykeltur i smukke midtjylland

På elcyklen kommer vi nemt omkring i det smukke midtjyske landskab. I roligt tempo hvor alle kan være med tager vi ud til nogle af de smukke naturoplevelser og historiske steder i en overkommenlig afstand fra Holmely. Din guide Heidi er født og opvokset i området så hun kender næsten hvert et træ og sten på vejen. 

Find en tur der passer til dig her