Færdigpakkede ture på elcykel

Holmely Elcykel ture giver dig en tryg base hvorfra du ved hjælp af elcyklen kan udforske store dele af det midtjyske.
Turene er tilrettelagt og alt det praktiske er arrangeret for dig. Du skal blot tjekke ind på Holmely med dit praktiske cykeltøj og hvad du ellers ville pakke til en miniferie.

En ny ferieform hvor alle kan være med.

Gourmet og delikatesse

Denne miniferie tager jer ud til nogle af Midtjyllands fineste delikatesse- og gårdbutikker beliggende i landlige omgivelser. Butikkerne emmer af hygge, lokale kvalitetsvarer og inspirerende mad og drikke. Ruterne løber igennem søhøjlandet med dennes smukke søer og skove. Undervejs er det er muligt at bade i en af de mange skovsøer.

Undervejs er der frokost hos Gothenborg i Them og smagsprøver hos Them Ost,  Skovgård gårdbutik og Water of Life

Efter en dejlig dag på cyklen ender i tilbage på Holmely.  Her kan i nyde aftenen med en pragtfuld middag bragt til Holmely fra den lokale restaurant, med efterfølgende hygge evt. omkring bålet.

Gå til ro i vores finurlige indrettede værelser med gode senge og blødt sengetøj. I huset er der adgang til badeværelse, køkken, stue, udestue og gårdhave med dam og guldfisk.

Læs mere om Gourmet cykelturen her

Sø & Kildevæld

Denne tur tager jer ud til nogle af de mange kildevæld og søer der pryder det midtjyske landskab. Bla. Tinnet Krat hvor nogle af de største åer i Danmark har deres udspring. Undervejs er det er muligt at tage en dukkert i en af de mange skovsøer.På en del af ruten vil i følge historiske ruter såsom Hærvejen og Horsens - Silkeborg banestien, begge med masser af dansk historie. 

Efter en dejlig dag på cyklen ender i tilbage på Holmely.  Her kan i nyde aftenen med en pragtfuld middag fra den lokale restaurant med efterfølgende hygge evt. omkring bålet.

Gå til ro i vores finurlige indrettede værelser med gode senge og blødt sengetøj. I huset er der adgang til badeværelse, køkken, stue, udestue og gårdhave med dam og guldfisk.

læs mere om Sø & kildevæld cykelturen her

Holmelys elcykel ture

Priser:

 

Fra 2400 kr. pr. person

Har du spørgsmål til vores ture er du altid velkommen til at ringe på 51 94 67 09 eller skrive en mail på heidi@hosholmely.dk

Searching Availability...

Udvid din cykel oplevelse med en ekstra dagstur

Elcykel på bro over en å

Klostermølle & Sukkertoppen

Denne tur er en tilføjelse til vores i forvejen fastlagte miniferie. Turen er noget kortere en den foregående og giver plads til lidt mere frihed. Første stop på turen er Klostermølle, en over 100 år gammel papirfabrik ligger på resterne af et gammelt benediktinerkloster. Her er der gamle fredede bygninger, en lille udstilling og et udkigstårn med udsigt over Jyllands største sø, Mossø.

En lille træktur tager jer langs Gudenåen til bunden af Sukkertoppen, turen op er stejl og kan være smattet, men den er ikke lang. Udsigten er til gengæld overvældende.

Efter smukke natur- og historiske oplevelser køres der et kort stykke til Det lille Røgeri hvor der er frokost.

Det er muligt at tilkøbe turen ved booking af Sø & Kildevæld eller Gourmet ruten.

Pris for ekstra tur med forplejning og overnatning: 1485 kr.

 
Læs mere om Klostermølle & Sukkertoppen turen

mere om vores cykler

Winther Superbe 1 er en elcykel med fokus på enkelthed. Superbe 1 er fyldt med komfortegenskaber såsom en oprejst kørestilling og god balance. Kombineret med et højt udstyrsniveau, er Superbe 1 let, overskuelig og perfekt til hverdagen.

Vores Winter Superbe 1 er udstyret med et 374 WH/10,4 AH batteri som kører op til 80 km. på en ladning.

Winther logo
Winther Superb

Bagbremse

Fodbremse

Forbremse

Hydraulisk skivebremse

Gear

7 indv. Shimano Nexus

oplev naturen på nært hold

Elcyklen giver dig adgang til naturen på en helt speciel måde. Alt imens tempoet er moderat kan du hurtig tage et stop og beundre det smukke landskab. 

Winther elcykel på tur

Ruterne

Ruterne er tilrettelagt således at der hovedsageligt cykles på asfalterede cykelstier. Det giver ro og tryghed når man nu også skal se på den smukke natur der køres i.

Cykelruterne har deres egen historie som kan være spændende at dykke ned i. I kommer bla. ud på et lille stykke af Hærvejen og af den gamle jernbane mellem Horsens og Silkeborg.

På alle ruterne er der indlagt stop ved diverse steder der passer til rutens type. Hvis der er entré til seværdigheder, aktiviteter eller lignende er dette inkluderet i turens pris.

Det er vigtig med en god nats søvn

Holmely tilbyder

Unik overnatning

Din elcykel ferie kommer som standard med et værelse i hovedhuset. Ønskes en anden overnatningsform kontakt Heidi for ledighed.
Læs mere om de forskellige overnatningsmuligheder

Klik her
Holmely Bed and Breakfast Boheme værelset

Boheme værelset

Nyd de mange flotte og finurlige detaljer i genbrugsmaterialer og møbler. Værelset har en stor dobbeltseng, 2 stole og et bord. Udsigt mod nordvest.

Skov værelset

Værelset emmer af at bo i en hyggelig hule i skoven, her kan i ligge jer på en seng af 2 enkeltsenge sat sammen. Værelset har en smuk udsigt over marken.

Art Deco værelset

En lille smule Gatsby har man vel lov til at føle sig, ihverfald i dette værelse. Guld, messing og geometri er betegnelsen for det lille fine Art Deco værelse. Værelset har en trekvart seng og har udsigt over marken.

Andre unikke overnatningsmuligheder

Det er muligt at opgradere jeres overnatning til det lille hyggelige anneks med eget tekøkken, toilet og bad.

Eller hvad med at sove i et stort canvas telt med dejlige madrasser og frisk sengetøj.

6 gode grunde til attage på elcykelferie

 1. Godt for afværgelse af demens og styrker den mentale sundhed. Cykling er en slags moderat motion, der har en positiv effekt på udøvernes mentale helbred. Et studie, publiceret i British Medical Journal of Sports Medicine, viser eksempelvis, at moderat motion flere gange om ugen kan afværge demens og øge mental sundhed, og oven i det kommer alt det, vi allerede ved om regelmæssig motions mange fysiske og helbredsmæssige fordele.
 2. Du kommer tættere på naturen. På en elcykel er beslutningen om, at gøre stop og kigge nærmere på de omgivelser du bevæger dig i, nem at tage.
 3. Samtale undervejs. Ved et moderat tempo kan man nemt holde en samtale kørende. Hvad er bedre end at være to eller flere om de oplevelser der møder en undervejs på elcyklen.
 4. Du kommer længere omkring uden at bruge alle dine kræfter. Elcyklen tager dig nemt langt omkring, hjælper du til undervejs kan elcyklens batteri bringe dig ud på en tur op til 80 km.
 5. Dit CO2 aftryk er lavt. En elcykel miniferie hos Holmely tager dig ud på minimum 100 km. cykeltur alt i alt. En lignende tur i bilen ville forbruge 16 kilo Co2, for 16 kilo Co2 ville du kunne flyve i 8 minutter.
 6. Du bruger alle dine sanser. Når du cykler i naturen sætter du gang i alle dine sanser. Dine øjne får tid og ro til at kigge langt og fokusere på deltaljer du kender. Høresansen skærpes da det er naturens lyde der omgiver dig. Lugte træder frem fra skovens skygger og varme marker. Undervejs skal du smage på naturens gaver og du skal føle solen på din hud og måske lidt vand på din kind.

Inkluderet i prisen

 • Elcykel model WINTHER SUPERBE 1
 • Cykeltasker
 • Kort med rutebeskrivelse
 • Frokost på valgte restauranter og cafeer
 • Snacks er pakket med i cykeltaskerne
 • Aftensmad fredag- drikkevarer tilkøbes
 • Overnatning hos Holmely med opredning
 • Håndklæder, Holmelys sæbe og bodycreme. 
 • Morgenmad

Ikke inkluderet i prisen

 • Torsdag; aftensmad og drikkelse - her spiser i på restaurant I Brædstrup og kan derfor selv vælge fra menuen.
  Vælg mellem Café Banestien og Det Gamle Posthus.
 • Fredag; drikkevarer til aftensmaden. På Holmely vil der være et udvalg af økologiske øl, vin og vand til salg.
 • Cykelhjelm

Gode råd til pakkeliste

 • Cykelshorts. Et par almindelige bukser beskytter ikke mod det slid, der vil forekomme mod sadlen. De dobbelte puder i cykelbukser giver dig mulighed for at glide fra side til side på sadlen uden, at dette går ud over huden, hvormed du får en langt mere afslappet stilling på cyklen uden at blive øm.
 • Regnslag. I tilfælde af regnvejr er det en god idé at pakke et regnslag. Man kan få specielle regnslag til at cykle i som kan dække hænder og arme når de har fat i styret.
 • Cykelhjelm. Det er ikke et krav fra vores side, men det er altid en god idé at bære en cykelhjelm især når der cykles på veje med motortrafik.

Support undervejs

Vores cykler er vedligeholdt efter producentens anvisning og vi har altid en ekstra cykel i reserve hvis det bliver nødvendigt.

Er der spørgsmål undervejs er vi ved telefonen. Vi vil hellere have at I ringer en gang for meget end engang for lidt.

Ring på telefon: 51 94 67 09

Det var så godt!

Gourmet cykel rute: Vi nød i den grad opholdet; Heidi skabte de perfekte rammer og er dedikeret, nærværende og en fantastisk vært.
Lise / Sønderborg

Kan absolut anbefales

Har lige været på cykelferie. (Gourmet ruten) Heidi er en fantastisk vært og cykelturene er gennem flot natur.

Marianne og Jørgen / Tønder