Nyd en aften med vinsmagning og vildt bålmad
Sammen med Claus fra Propperiet og vores lokale kok Xenia har vi skabt en uforglemmelig aften, hvor smagfulde vin fra Europa og vildt gourmet bålmad smelter sammen til en perfekt harmoni.
Vi skal smage 8 vine fra store og små vingårde i Europa
Alt imens vi sidder og smager på de gode dråber så servere Xenia lækre retter fra bålet. Xenia tilbereder middagen over bålet med en menu der er dybt rodfæstet i både nordisk tradition og lokale råvarer. Nyd smagen af vildt, røg og druer.
Aftenen vil foregå i den smukke trælade med masser af hygge.
Kom og tag del i en aften fyldt med smagsoplevelser og gode samtaler. Her er plads til latter, røverhistorier og dybe samtaler.
Slå dig ned, lad sjælen hvile, og lad os tage dig med på en kulinarisk rejse, hvor smagsløgene får frit spil!
Book jeres næste outdoor oplevelse herunder.
Kun 1 event i 2024:
21 september
Ønskes overnatning kontakt da Heidi med info om hvilken overnatningsform I ønsker email: heidi@hosholmely.dk
Searching Availability...
Menu
Snacks:
Kommer snart
Appetizer:
Kommer snart
Hovedret:
Kommer snart
Dessert:
Sæsonens dessert
Det praktiske
Dato og tid
Vinsmagning og bålmad kl. 17.00 – 22.00
Herefter hygges der omkring bålet til senest midnat.
Find dato i kalenderen herover.
Deltager og pris
Aftenen henvender sig til jer der gerne vil lære mere om vin og nyde gourmet mad fra bålet.
minimum 10 og maksimum 25 personer
Pris: kr. 850,-
Husk
Tøj efter vejret. Koldt, regn, varmt.
Det er muligt at købe lokale øl, cider, G&T’s og økologiske sodavand og most både under og efter middagen. Udvalgte rød, hvid og rosé vin.
Hvor
I Holmely laden og overdækket udenfor på Birkeholmvej 9, 8740 Brædstrup
Parkering evt. på Nimdrupvej.
Mød Claus fra Propperiet
"Hos os finder du vin, som er nøje udvalgt hos små passionerede vinbønder, hvor der er masser af lag og kompleksitet - selv i de billige flasker. Om du er gourmet, Michelin-restaurant eller nybegynder, så finder du altid verdensklasse vin, højtfagligt niveau og god service hos Propperiet." - Claus Venning Indehaver
Mød kokken Xenia
Xenias Kjær Brun erfaringer med mad rækker mange år tilbage. I dag arbejder hun dels ved Timm Vladimirs køkken som underviser og inspektør ved siden af dette har hendes passion for mad og brændende lyst til at skabe oplevelser og yde en god service fået hende til at række ud til Holmely for et samarbejde. Hos Holmely står hun bl.a. for at lave lækre årstidsbestemte menuer til de events vi afholder og så laver Xenia også brød, dyppelse til tapas, sammenkogte retter og meget andet til stor nydelse for gæsterne på Holmely.