fbpx

Vin smagning og vildt bålmad

Nyd en aften med vinsmagning og vildt bålmad

Sammen med Claus fra Propperiet og vores lokale kok Xenia har vi skabt en uforglemmelig aften, hvor smagfulde vin fra Europa og vildt gourmet bålmad smelter sammen til en perfekt harmoni.

Vi skal smage 8 vine fra store og små vingårde i Europa
Alt imens vi sidder og smager på de gode dråber så servere Xenia lækre retter fra bålet. Xenia tilbereder middagen over bålet med en menu der er dybt rodfæstet i både nordisk tradition og lokale råvarer. Nyd smagen af vildt, røg og druer.

Aftenen vil foregå i den smukke trælade med masser af hygge. 

Kom og tag del i en aften fyldt med smagsoplevelser og gode samtaler. Her er plads til latter, røverhistorier og dybe samtaler.
Slå dig ned, lad sjælen hvile, og lad os tage dig med på en kulinarisk rejse, hvor smagsløgene får frit spil!

 

Social dining ved laden
Whisky smagning

Book jeres næste outdoor oplevelse herunder. 

Kun 1 event i 2024:
21 september

Ønskes overnatning kontakt da Heidi med info om hvilken overnatningsform I ønsker email: heidi@hosholmely.dk

Searching Availability...

Menu 

Snacks:

Kommer snart

Appetizer:

Kommer snart
 
Hovedret:

Kommer snart

Dessert:
Sæsonens dessert 

 

Det praktiske

 

Mød Claus fra Propperiet
"Hos os finder du vin, som er nøje udvalgt hos små passionerede vinbønder, hvor der er masser af lag og kompleksitet - selv i de billige flasker. Om du er gourmet, Michelin-restaurant eller nybegynder, så finder du altid verdensklasse vin, højtfagligt niveau og god service hos Propperiet." - Claus Venning Indehaver

Mød kokken Xenia
Xenias Kjær Brun erfaringer med mad rækker mange år tilbage. I dag arbejder hun dels ved Timm Vladimirs køkken som underviser og inspektør ved siden af dette har hendes passion for mad og brændende lyst til at skabe oplevelser og yde en god service fået hende til at række ud til Holmely for et samarbejde. Hos Holmely står hun bl.a. for at lave lækre årstidsbestemte menuer til de events vi afholder og så laver Xenia også brød, dyppelse til tapas, sammenkogte retter og meget andet til stor nydelse for gæsterne på Holmely.

Bålmad
Gourmet bålmad
Bålmad