fbpx

Bajer & Bålmad

Ølsmagning og gourmet bålmad med øl som tema

Sammen med det lokale bryghus - Olsens bryghus - og vores lokale kok Xenia, har vi sammensat en fantastisk aften med øl som omdrejningspunkt og vi har kaldt aftenen Bajer & Bålmad.

En aften i øllets tegn - med ølsmagning og menu sat på øl

Aftenen byder på ølsmagning med brygmester Jan fra Olsens bryghus. Alt imens der smages på 6 af bryghusets bedste øl tilberedes den udsøgte middag over bålet. Middagen tilberedes af vores lokale gourmet kok Xenia, som denne aften har sammensat en menu med øl som omdrejningspunkt. Aftenens vært byder på en finurlig velkomstdrink baseret på øl. 
Øl øl øl der er massere af øl, men fortvivl ikke hvis du ikke er til øl men gerne vil nye maden, stemningen, stedet og selskabet kan ølsmagningen skiftes ud med smag på de 3 cider bryghuset laver og en lokal gin.

Aftenen foregår udenfor eller i den rustikke lade. Bålet brænder aftenen ud så der er rig mulighed for lange samtaler.

 

Whisky smagning

Book jeres næste outdoor oplevelse herunder. 

Datoer for 2024:
17 maj
21 juni
23 august
20 september

Spar 20% på overnatning!
Ønskes overnatning kontakt da Heidi med info om hvilken overnatningsform I ønsker email: heidi@hosholmely.dk

Searching Availability...

Menu 

Appetizer:

Knækbrød bagt med mask fra ølproduktion

Focciabrød og kulsmør 

Kroket m. Svin

Grillet grønt

 
Hovedret:

Short ribs med ølbarbecue

Sæsonens grønne tilbehør

Dessert:
Sæsonens dessert 

Menuen egner sig også til vegetarer

Det praktiske

 

Mød brygmesteren Jan Olsen
Jan Støjberg Olsen startede Olsens bryghus i Brædstrups Gamle mejeri i 2021. Jans passion for øl startede hjemme med eget hjemmebryggeri og hans inspiration kommer fra belgisk og amerikansk øl.
Olsens bryghus byder i dag på blandt andet: Blonde, NZPA, Belgian Double, Red IPA, Stout, Triple, Double Bock (eg og rom), Lager og Imperial Madeira. Der til laves der tre ciders; en Solbær, en Passionsfrugt og en Rabarber. 
Jan arbejder fortsat med smage og nye sammensætninger, så sortimentet altid udvikles og fornyes.

Mød kokken Xenia
Xenias Kjær Brun erfaringer med mad rækker mange år tilbage. I dag arbejder hun dels ved Timm Vladimirs køkken som underviser og inspektør ved siden af dette har hendes passion for mad og brændende lyst til at skabe oplevelser og yde en god service fået hende til at række ud til Holmely for et samarbejde. Hos Holmely står hun bl.a. for at lave lækre årstidsbestemte menuer til de events vi afholder og så laver Xenia også brød, dyppelse til tapas, sammenkogte retter og meget andet til stor nydelse for gæsterne på Holmely.

Xenia
olsens Bryghus
Bålmad
Gourmet bålmad
Bålmad