Bajer & Bålmad

Ølsmagning og gourmet bålmad med øl som tema

Sammen med det lokale bryghus - Olsens bryghus - og vores lokale kok Xenia, har vi sammensat en fantastisk aften med øl som omdrejningspunkt og vi har kaldt aftenen Bajer & Bålmad.

En aften i øllets tegn - med ølsmagning og menu sat på øl

Aftenen byder på ølsmagning med brygmester Jan fra Olsens bryghus. Alt imens der smages på 6 af bryghusets bedste øl tilberedes den udsøgte middag over bålet. Middagen tilberedes af vores lokale gourmet kok Xenia, som denne aften har sammensat en menu med øl som omdrejningspunkt. Aftenens vært byder på en finurlig velkomstdrink baseret på øl. 
Øl øl øl der er massere af øl, men fortvivl ikke hvis du ikke er til øl men gerne vil nye maden, stemningen, stedet og selskabet kan ølsmagningen skiftes ud med smag på de 3 cider bryghuset laver og en lokal gin.

Aftenen foregår udenfor eller i den rustikke lade. Bålet brænder aftenen ud så der er rig mulighed for lange samtaler.

Bajer & Bålmad d. 17 maj - ændringer

Denne dato tager Klosterbryggeriet fra Skanderborg over da Jan skal til konfirmation. Bryggeriet lover:

"Vi kommer med 8 varianter øl, masser af historie og viden om øl"

Klosterbryggeriet:

Med en dyb respekt for tradition og håndværk skaber bryggeriet øl, hvor smag og kvalitet er i højsædet. Inspireret af historien om ølbrygning på Øm Kloster har bryggeriet udviklet en række karakterfulde øl med navne som Svendeøl, Årsøl og Hamborgøl, der alle hylder fortidens bryggekunst.

Øllene er fyldige, smagfulde og brygget på nøje udvalgte råvarer, primært nordiske og økologiske. Klosterbryggeriet ønsker, at hver øl skal være en sanseoplevelse – en nydelse for både øjne, næse og mund.

Alt i alt er Klosterbryggeriet en familieejet virksomhed med en kompromisløs tilgang til smag, kvalitet og historie – for som de selv siger: "Når øl er bedst.......!"

 

Whisky smagning

Book jeres næste outdoor oplevelse herunder. 

Datoer for 2024:
17 maj
23 august

Ønskes overnatning kontakt da Heidi med info om hvilken overnatningsform I ønsker email: heidi@hosholmely.dk

Searching Availability...

Menu 

Appetizer:

Knækbrød - beder i IPA - saltet citron - lokal ost 

Forret:

Surdejsbrød - “kulsmør”

Hjemmelavet grillet chorizo - tomat 

Hovedret:

Hængt blomkål - steak - ølsauce 

Dessert:

Sæsonens dessert 

Menuen egner sig også til vegetarer

Det praktiske

 

Mød brygmesteren Jan Olsen
Jan Støjberg Olsen startede Olsens bryghus i Brædstrups Gamle mejeri i 2021. Jans passion for øl startede hjemme med eget hjemmebryggeri og hans inspiration kommer fra belgisk og amerikansk øl.
Olsens bryghus byder i dag på blandt andet: Blonde, NZPA, Belgian Double, Red IPA, Stout, Triple, Double Bock (eg og rom), Lager og Imperial Madeira. Der til laves der tre ciders; en Solbær, en Passionsfrugt og en Rabarber. 
Jan arbejder fortsat med smage og nye sammensætninger, så sortimentet altid udvikles og fornyes.

Mød kokken Xenia
Xenias Kjær Brun erfaringer med mad rækker mange år tilbage. I dag arbejder hun dels ved Timm Vladimirs køkken som underviser og inspektør ved siden af dette har hendes passion for mad og brændende lyst til at skabe oplevelser og yde en god service fået hende til at række ud til Holmely for et samarbejde. Hos Holmely står hun bl.a. for at lave lækre årstidsbestemte menuer til de events vi afholder og så laver Xenia også brød, dyppelse til tapas, sammenkogte retter og meget andet til stor nydelse for gæsterne på Holmely.

Xenia
olsens Bryghus
Bålmad
Gourmet bålmad
Bålmad