Det skal være nemt og bekvemt.

Som gæst på Holmely har du adgang til mange faciliteter,
der er med til at gøre dit ophold til en god oplevelse.

mennesker og natur

NATUR OASE, UDSIGT OG BÅL

På den 1,5 hektar store mark har vilde blomster og græsser lov til at trives. Der er plantet træer på området så fugle og insekter har bedre betingelser. Om sommeren er her summen og brummen, når fugle og insekter nyder godt af den vilde natur.

Solnedgangen herude på de åbne vidder er blevet kommenteret af mange, og kan få enhver til at forstumme for blot at nye naturens farvespil.

Bålplads og bålfad

På marken findes bålplads med stubbe og stammer til at sidde på. Det store bålfad kan også bruges til bål og madlavning. Der arbejdes på at få lavet bålhytte.

Spis naturen

Haven og marken byder på mange spiselige bær og planter. Her er bla. skvalderkål, nælde, hindbær, solbær og brombær. I 2021 håber jeg at kunne have et lille bed med kartofler, som besøgende selv kan grave op og bruge i deres mad.

Friluftsgrej

I samarbejde med Adventure Sport har vi udvalgt en lille mængde frilufts udstyr som kan købes hos Holmely. Du finder bla. Jetboiler, gas, Stanley termokrus, letvægtsspisegrej, rejsehåndklæde, siddepads, liggeunderlag, lagenpose, hængekøjer. Alt kan skaffes så skriv på forhånd hvis du mangler noget friluftsgrej.

Nyt i 2021

Morgenmad. Køkkenet i huset er færdigt og det er muligt at købe morgenmad for 75,- kr per person. Indeholdene rundstykker, ost, marmelade, smør, æg, mælk, havregryn, juice, kaffe og the.

I samarbejde med lokale producenter af økologiske grøntsager og kød fra fritgående dyr, kan der købes forskellige typer bålmads pakker. Der arbejdes fortsat på at kunne tilbyde dette.

 

Brænde

til bål

Godt, tørt brænde kan købes.
Stor balje 50 kr.
Favnfuld 25 kr.

Bålmad

pander, gryder og kedel

Kan lånes i grejragen. Rengøres efter brug så udstyret er klar til næste gæst.

GREJ

lille udvalg

af udstyr til friluftslivet. Desuden tørkost, kaffe og the.