PASS IT ON : BEE-KIND

Holmely Bee-kind koncept giver dig muligheden for at dele en god oplevelse med andre og give dem en chance for at omdanne et postkort til et gavekort på 500 kr. 
Holmely er hverken på Trustpilot eller Tripadvisor da den største opgave herfra er at få dig til at ligge mobiltelefonen fra dig en stund, og blot være til og nyde.
Derfor bygger Bee-kind også på den gamle måde at fortælle om en rejse eller oplevelse – nemlig med et postkort.
Bee-kind postkortet kan gives videre, sendes videre eller man kan beholde det selv og håbe på endnu en tur til Holmely.

Bee-kind postkort

SÅDAN FUNGERE BEE-KIND

Der er lavet 500 postkort med 5 forskellige designs. Hvert postkort har et unikt nummer. Hver måned udtrækkes en af de unikke numre og de postkort der har et udtrukket nummer bliver til et værdibevis på 500 kroner. 
Postkortet kan bruges til lige hvad man ønsker, om det er overnatning eller et event. Men postkortet skal fremvises ved booking (send billede af kortet med nummer) og overdrages til værten ved ankomst.

 

Bee-kind handler også om omtanke

Især omtanke for vores natur og de væsener der lever i denne. Holmelys mark står vild til fordel for bier, sommerfugle og andre insekter.
På marken lever fuglene godt af insekterne, mus og andre smådyr. Hvilket betyder at her kan man være heldig at se nogle af de store rovfugle såsom tårnfalk, rød glente, musvåge og en sjælden gang i mellem en fiskeørn. 
Holmely elsker den danske natur og den følelse vil vi gerne dele med jer. Budskabet i Bee-kind handler altså både om at gøre noget for andre og om at være god ved den danske natur som desværre er meget sårbar.
Drømmen er at kunne opkøbe mere jord og omdanne dette til vild natur.