fbpx

Nordisk whisky smagning og vildt bålmad

Find dig til rette og nyd nordisk gourmet bålmad
sat på whisky og smag de fine dråber fra nordiske
destillerier.

Sammen med Theis fra Water of Life og vores lokale kok Xenia har vi skabt en uforglemmelig aften, hvor den nordiske whisky og vildt gourmet bålmad smelter sammen til en perfekt harmoni.

Aftenen starter med smagsprøver præsenteret af Theis fra Water of Life og små appetizers fra bålet.
Oplev en unik smagning af whiskyer fra bl.a. Stauning, Sall og andre nordiske whiskyer, du får i alt fem udsøgte smagninger. Dette suppleret med fem serveringer af nordisk inspireret bålmad. Xenia tilbereder middagen over bålet med en menu der er dybt rodfæstet i både nordisk tradition og lokale råvarer. Nyd smagen af vildt, rug og røg.

Aftenen vil foregå i den smukke trælade med masser af hygge. 

Kom og tag del i en aften fyldt med smagsoplevelser og gode samtaler. Her er plads til latter, røverhistorier og dybe samtaler.
Slå dig ned, lad sjælen hvile, og lad os tage dig med på en kulinarisk rejse, hvor smagsløgene får frit spil!

 

Social dining ved laden
Whisky smagning

Book jeres næste outdoor oplevelse herunder. 

Datoer for 2024:
20 april
6 september

Ønskes overnatning kontakt da Heidi med info om hvilken overnatningsform I ønsker email: heidi@hosholmely.dk

Searching Availability...

Menu 

Snacks:

Kommer snart

Appetizer:

Kommer snart
 
Hovedret:

Kommer snart

Dessert:
Sæsonens dessert 

 

Det praktiske

 

Mød Theis fra Water of Life
Theis er grundlæggeren af Water of Life, en passion drevet butik fokuseret på specialspiritus og vine. Theis' drøm om en webshop og hans passion for whisky blev starten på Wateroflife.dk og herefter gik det stærkt med at få åbnet butik og showroom. Udover whisky er Water of Life blevet til en verden af rom, gin, portvin, vin og meget mere. Theis organiserer regelmæssige smagningsevents, skræddersyet til forskellige behov og lejligheder du bliver her en del af disse.

Mød kokken Xenia
Xenias Kjær Brun erfaringer med mad rækker mange år tilbage. I dag arbejder hun dels ved Timm Vladimirs køkken som underviser og inspektør ved siden af dette har hendes passion for mad og brændende lyst til at skabe oplevelser og yde en god service fået hende til at række ud til Holmely for et samarbejde. Hos Holmely står hun bl.a. for at lave lækre årstidsbestemte menuer til de events vi afholder og så laver Xenia også brød, dyppelse til tapas, sammenkogte retter og meget andet til stor nydelse for gæsterne på Holmely.

Bålmad
Gourmet bålmad
Bålmad