fbpx

Forkæl dig selv med natur og fordybelse

Forkæl dig selv med natur og fordybelse

Her er muligheden for at stemple ud fra hverdagen i et døgn for at finde ro og fordybelse i naturen. Lade dig forkæle med en oplevelse ud over det sædvanlige i det smukke midtjyske landskab, hvor alt er lagt tilrette for dig. Du skal kun koncentrere dig om at nyde.

Samtidig kan du prøve, hvad skrivning kan gøre for dig – og hvis du ikke har skrevet før (sådan ‘bare’ for at skrive): At du sagtens kan skrive.

Skriv i fred og ro med vandresko på

På årets næstlængste dag skal vi vandre ved Bryrup Langsø og bo på det hyggelige Holmely. Bruge skrivning i naturen som redskab for at få klaret tankerne. På Holmely vil Heidi Holm sørge for os med mad over bål og hygge i den lyse sommeraften.

På den Writers Walk, du kommer med på, er der fokus på dig, og hvordan du har det. Det skal handle om at være i den lyse tid, og hvad du kan hente i den. Vi kommer til at vandre ca. 10 km med fire skrivepauser undervejs. Sidste skriveopgave laver vi på Holmely. En del af vandringen foregår som Silent Walk.

Mere om retreatet:

Tid: Mandag den 19. september 2022 kl. 10 – tirsdag den 20. september 2022 kl 11

Sted: Holmely, Birkeholmvej 9, 8740 Brædstrup

Retreatet inkluderer:

  • Overnatning i et af Holmelys tilbud (treetop shelter, glampingtelt, anneks eller værelse – du vælger selv efter først-til-mølle-princippet)
  • Fuld forplejning: Frokost (sandwich og vand på vandreturen), kaffe og kage, bålmad (som vi laver sammen), morgenmad
  • Writers Walk: “Dig og lyset” (skrivematerialer og facilitering)

Målgruppe: Dig, der trænger til en pause fra hverdagen, hvor du bliver forkælet, men samtidig er aktiv med både krop og sjæl.

Deltagerantal: Max 10 deltagere (min. fire deltagere)

Guide/facilitator: Cand. mag. Birgit Juel Martinsen, Writers Walk

Vært: Heidi Holm, Holmely

1.895 kr. inkl. moms (tillæg på 300 kr. for enkeltværelse)

Tilmelding: Udfyld tilmeldingsformularen for at tilmelde dig her: Writerswalk hjemmeside  Du modtager bekræftelse hurtigst muligt herefter. Vær opmærksom på, at der kan gå op til et døgn.

Seneste tilmelding søndag den 11. september 2022.

Skriv et svar