Retreat på Holmely

Forkæl dig selv med natur og fordybelse

Forkæl dig selv med natur og fordybelse

Her er muligheden for at stemple ud fra hverdagen i et døgn for at finde ro og fordybelse i naturen. Lade dig forkæle med en oplevelse ud over det sædvanlige i det smukke midtjyske landskab, hvor alt er lagt tilrette for dig. Du skal kun koncentrere dig om at nyde.

Samtidig kan du prøve, hvad skrivning kan gøre for dig – og hvis du ikke har skrevet før (sådan ‘bare’ for at skrive): At du sagtens kan skrive.

Skriv i fred og ro med vandresko på

På årets næstlængste dag skal vi vandre ved Bryrup Langsø og bo på det hyggelige Holmely. Bruge skrivning i naturen som redskab for at få klaret tankerne. På Holmely vil Heidi Holm sørge for os med mad over bål og hygge i den lyse sommeraften.

På den Writers Walk, du kommer med på, er der fokus på dig, og hvordan du har det. Det skal handle om at være i den lyse tid, og hvad du kan hente i den. Vi kommer til at vandre ca. 10 km med fire skrivepauser undervejs. Sidste skriveopgave laver vi på Holmely. En del af vandringen foregår som Silent Walk.

Mere om retreatet:

Tid: Mandag den 20. juni 2022 kl. 10 – tirsdag den 21. juni 2022 kl 11

Sted: Holmely, Birkeholmvej 9, 8740 Brædstrup

Retreatet inkluderer:

  • Overnatning i et af Holmelys tilbud (treetop shelter, glampingtelt, anneks eller værelse – du vælger selv efter først-til-mølle-princippet)
  • Fuld forplejning: Frokost (sandwich og vand på vandreturen), kaffe og kage, bålmad (som vi laver sammen), morgenmad
  • Writers Walk: “Dig og lyset” (skrivematerialer og facilitering)

Målgruppe: Dig, der trænger til en pause fra hverdagen, hvor du bliver forkælet, men samtidig er aktiv med både krop og sjæl.

Deltagerantal: Max 10 deltagere (min. fire deltagere)

Guide/facilitator: Cand. mag. Birgit Juel Martinsen, Writers Walk

Vært: Heidi Holm, Holmely

INTRODUKTIONSPRIS

Kun 1.495,- kr. inkl. moms (tillæg på 300 kr. for enkeltværelse)

Tilmelding: Udfyld tilmeldingsformularen for at tilmelde dig her: Writerswalk hjemmeside  Du modtager bekræftelse hurtigst muligt herefter. Vær opmærksom på, at der kan gå op til et døgn.

Seneste tilmelding torsdag den 16. juni kl. 18.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.